Коханому...

Катенька Билецкая
Ти у моїх мріях,
Ти у моїх снах.
Любий і милий,
Синій птах.

Я так тебе кохаю,
Без розуму люблю.
І долю величаю,
Тебе голублю.

Сонечко кохане,
Щастячко мое,
Кожен день говорю:
Спасибі тобі, Боже,
    що він у мене є.