Любить

Разумова Алёна
Счастьем жить,
Тобой дышать.
Вдвоем лежать.
Любить.

Мечты ценить.
Нам доверять.
Не ревновать.
Любить.

Чувство-нить.
Себя раскрыть,
Сердце дарить.
Любить.

Вместе жить.
В душе хотеть,
Душе лететь.
Любить.