Осiнь...

Катруся Матвийко
Хмарно. Вогко. Сіро.
Вітер крізь фіранки.
Чорна кава з сиром
Ранком з філіжанки.

У дощу в полоні
День, журба і сльози.
А на підвіконні
В'яне квіт амброзій.

Тепла ковдра. Вечір.
Зібране волосся.
Крик сумний лелечий…
Осінь…Осінь…Осінь…