Ранкове привiтання. С нотами и плейкастом

Виталий Кирпатовский
РАНКОВЕ ПРИВІТАННЯ
(утреннее приветствие)

Раночку  ясний,
Світе  прекрасний!
Промінь  злітає,
Луна  гукає:

“Прилинь  до  поля
поміж  травою.
Хай  тебе  доля
Вмиє  росою!”.

Чисте  та  гарне
Життя  не  марне,
Теплеє  літо
Сонечком  шито.

Воно  все бачить,
Все  колисає,
Вічність  позначить,
Нам  побажає:

“Добра  і  щастя
Кожному  дому,
Щире  завзяття,
Вільну  невтому!

Хай  серце  грає,
Всіх  привітає! -
Хто  всіх  кохає,
Горя  не  знає!”.

Чтобы послушать песню, щёлкните мышкой
 на ссылке ПЛЕЙКАСТА: