Я щаслива жiнка

Елена Радлинская
    Сонце,  море,  повітря,  хвилі,  морський пісок -  яка насолода лежати і загорати на
прикінці  літа, коли сонечко ласкаво погладжує   шкіру,   яка має чудовий   загар. Тіло пружне,  гладке,  притягує погляди чоловіків.
    Заходжу у морські хвилі наче русалка і пливу,  рухаюсь. Водичка морська цілюща  проникає у кожну    клітинку мого тіла і я радію,  що я жива, здорова, вродлива, молода, маю гарну фігуру, яку одягаю у гарний одяг. І усі задивляються на мене, як на жінку . Я поглядаю зацікавлено на чоловіків.  В мене до них є великий інтерес.
    Соромно. Але це природа. Я жива і тому  радію майбутнім пригодам,  які  чекають на мене.
    Треба здоров’я підтримати морськими ваннами, сонечком підігріти  імунну систему.
    Я жінка  з досвідом,  розумінням  і мушу  продовжити своє життя і летіти у небі наче птаха і бачити і відчувати все,  що чекає мою родину.  Підтримувати зв'язок з моєю матусею.  Спілкуватися з нею,  покращувати  її життя у іншої субстанції,   де їй  дуже  добре.  Я задоволена, що мала можливість покращити  її життя  там,  де опиняються душі померлих.
    НЕХАЙ,  ЇМ УСІМ БУДЕ СПОКІЙ І ГРІШНИКАМ,  І  ДОБРОДІЯМ .
    Амінь,  друзі!