Кудайберген бет келбетiн...

Виталий Коростелев
Кудайберген бет келбетiн,
Эсем денен, сенiн сымбатын -
О, перiштем, менiн жарым,
Сен бэрiнен артыксын! Жаным,
Сенi оте ынтыгамын,
Сен жап-жаксы гой, о сынарым!
Рахат, эйелiм, коремiн -
Омiрiмде келдiн, ансарым!
Кудайга шукiр! Перiштем!
Бiз жолыгдык, менiн эйелiм!
Жулдызшам, нэзiк сэулем,
Мен тек сенi жаксы коремiн!