Синочок...

Мари Ротарь
Ти мій проміньчик на відсонні,
Ти світ, увесь в моїй долоні,
Мій потічок у чистім полі,
Дарунок від моєї долі,

З найкращих квітів ти віночок,
З найкращих яблунь ти садочок,
Ти холодок в жагучій днині!
В очах твоїх - волошки сині!

Ти - тепле сонечко в морози,
Мої, від радощів, ти сльози!
Душі моєї ти тривога,
Моя ти, без кінця, дорога!

Мій дивний сон і мій надбанок!
Ти вечір мій і мій світанок!
Ти - моя ніч і моя днина!
Ти - кров моя, моя дитина!

І я тебе, це добре знаю,
Понад усе в житті кохаю!
Бо ти - мій хміль, ти мій таночок!
ТИ
  МІЙ
     СИНОЧОК!

        1993г.