Йде зима..

Мари Ротарь
Заспівала осінь пісню
   Про ключ журавлиний,
Про опале жовте листя
   Із куща калини,

Заспівала про діброву -
   Золотом розшиту,
Про дощі, про сіре небо,
   Про прощання з літом!

Заспівала, засмутилась,
   Що краса згасає...
Йде зима...до тепліх ранків
   Вороття немає!
 
       2002г.