Ти - сонечко... моя донечка!

Мари Ротарь
Хіба я, донечко, не знаю,
Чому тебе я так кохаю?
Тому, що ти моя кровинка,
Моя билинка і травинка,

Моя журавка, моя лебідка,
Моя, найкраща в світі, квітка,
Моя співанка, вишиванка
І колисанка, аж до ранку!

Моя ти думка, моя мрія!
Моя ти гордість і надія!
Моя ти втіха і відрада!
Ти те, чого живу заради!

Ти дихання моє і насолода!
Ти молодість моя і врода!
В тобі мої всі сподівання!
Найбільше ти моє кохання!

Ти сонечко моє, моя хмаринка!

Моя-ДИТИНКА!

     1993г.
http://stihi.ru/2009/09/15/2739