Звуки вальсу

Алексей Мироноф
Мене ревнуєшь, майже ненавидишь...
Та вірю - зробишь до кохання крок!
Не у ві сні до мене скоро прийдешь,
Щоб разом доторкнутись до зірок!!!

Тоді почуєшь вальс у тиші зали...
Тремтіння почуттів - воно твоє...
І скажешь просто: "Ну привіт, коханий!
Я все одно люблю...люблю тебе!!!"