Хай все буде гаразд...

Мари Ротарь
Хай буде все гаразд!
І серце не болить хай в грудях
А зморшки не вкривають лоб
За думою: "Що далі буде?"

Усе буде гаразд! Ти лише май надію,
Не зневіряйся лиш, борись за мрію!
І не дивися з сумом на дитину
В задумі про її майбутню днину!

Усе буде гаразд! Бо треба жити!
Кохати мріяти, родити,
Чекати пестити і проводжати,
Журити, радити і утішати,
Прощати, вірити, любити -
Заради цього ти мусиш жити!

А щоб була надія на майбутню днину,
Ти сьогодні, жінко, народи  дитину!
Була - просто Жінка! Стала Жінка-Мати!
То найбільше щастя - життя людині дати!!!

март 1995г.