You are like a cancer

Алла Семперантова
You are like a cancer
spreading through my body
Like a death- dancer
who kills everybody.

Never hand in hand
Never word to say
never understand
Just gone away


No flame burnt
No chance to return
No sound i heard
In your silent world.

24/11/07