Не поспiшай!

Алёна Губина
Ллє сльози дівчинка в саду,
Свою оспівує біду –
У ній коханого немає.
Таке буває...

Ллє сльози наречена гарна,
Бо віра в щастя – не безхмарна.
А наречений – з кимсь гуляє.
Таке буває...

Ллє сльози жінка за столом,
Перед зачиненим вікном.
Бо чоловік – не поважає.
Таке буває...

Ллє сльози матір двох дітей,
Бо лихо трапилося з ней –
Їх вранці батько покидає.
Таке буває...

Ллє сльози бабця над труною:
„Нема дідусенькі зі мною!”
І в шлях останній проводжає.
Таке буває...

Не поспішай до вівтаря!
То може доля – не твоя.
Твоя ж – і досі десь чекає.
Й таке буває...

(27.09.09)