А я буваю рiзна

Леся Романчук
А я буваю різна.
Лагідна, наче хвиля
У штиль, і грізна,
Наче хвиля у шторм.
Буваю хвилями мила,
Хвилями гостра,
Хвилями ляля,
Хвилями лихо,
Буваю тиха,
Буваю хмарою грозовою,
Що блискавкою зітхає.
Я — лише дзеркало, у якому
Відбивається твоє кохання.