Про тебе

Алексей Мироноф
Коли дивлюсь в твої очі –
Не потрібно жодних слів…
На перший погляд – звичайні оченята!!!

Для когось – це очі любимої донечки,
Єдиної сестри, чарівної хрещеної,
Вірної подруги, розумної людини,
Талановитої колеги, а для мене….

Для мене – це очі найкоханішої
Та найріднішої жінки!!!

Вони однокольорові та різнобарвні водночас,
Бо коли заглядаєш в їх глибини,
То бачиш веселку, яка перекинулась
Місточком через весь світ,
Чуєш бабусину колискову,
Під яку засинав у дитинстві,
Відчуваєш запах польових квітів
Та подих свіжого вітру….

Бо то ТВОЇ очі –
Найяскравіші очі на всій планеті!!!