Бо лиш сьогоднi...

Алёна Губина
Яскравий місяць, що з-за хмари вирина,
Підхопить вітер, що вирує у безодні.
Осяє кригу, на яку впаде весна,
І роз`ятрить холодний смуток вже сьогодні.

Бо лиш сьогодні – цілий світ в твоїх очах.
Й вони горять вогнями сили неземної.
Ти міг би промені тримати у руках,
Бо сонце хилиться лише в обійми твої.

Буває важко на життєвому шляху,
Проте не бійся і дивись на Божі зорі.
Він – допоможе не піддатися гріху,
Зупинить хвилі, що несе бурхливе море.

Тримайся, любий, перед нами – цілий світ.
Минеться смуга, що вкрива його пітьмою.
Засяє сонце, і зійде миршавий лід...
Хоч зникло б все, та я – залишусь із тобою.

(07.10.09)