Я повернусь

Алёна Губина
Я повернусь до твоїх рук,
І вуст твоїх торкнуся знову.
Не буде смутку і розлук,
Вогонь і ніжність вступлять в змову.

Твої обійми так п`янять,..
Здіймає хвилі теплий спомин.
І серце раптом здійме гомін,
Воно – боїться це втрачать...

(12.10.09)