Найдовшi хвилини

Алёна Губина
Найдовшими є хвилини,
Які проводжу без тебе.
Цей час так повільно плине,
Згортаючи зорі в небі.

Хвилюється Чорне море,
Бо згадує твої очі.
А хвилі стають прозорі,
Даруючи ранок ночі.

Життя... У найменшім русі
Присутність твоя незрима.
Торкаюсь до тебе в дусі
Й не можу дібрати рими...

До тебе в думках прилину,
Вдивляючись в темне небо.
Найдовшими є хвилини,
Які проводжу без тебе...

(13.10.09)