Волохата спина

Уманский Литературный Клуб
Волохата твоя спина
Я сиділа на колінах
І тримала у руці
Антологію митців.

І лунав обом для нас
Із мобілки "Сектор Газу"
Не якийсь там рок, чи джаз
Ти бери мене, одразу:

Тут, і тут, і трохи нижче
Ніжно обіймай руками.
Аж у вухах мені свище!
Це любов, ОСЬО, між нами!

Ти, ЦЕГОЙ, не дуже міцно -
Без синців і без засосів,
Адже в нас культурне місто...
Ох! Яка гагяча осінь......