Осiннi оголеностi

Уманский Литературный Клуб
Ліхтар, ніби шест для стрептизу
Запрошував знову до танцю
Береза скидала білизну -
Чекала на дуба-коханця.

Вже постіль готує їм Вітер
Чекає білявка красива,
А Дуб рукавом носа витер
І каже: "Що, Клене, по пиву?!"