намистина за намистиною

Аделина Оксия
намистина
за намистиною –
химерне
щастя
сповзає
з зап”ястка
по пальцях
Краплями
пульсує
твоє
бажання
по моїх
стегнах
Сховай
ще глибше
в мені
своє его
Відродимось
журавлем
чи лебедем
кажуть, їх
кохання
вічне
Байдуже,
аби одним
цілим.
Зелене
відлуння
торішнього
снігу
застигло
в зламаних
судинах
простягнутих
рук
колишнього