Час мина, тане, плине

Влад Бабенко
Час минає, тане, плине
Крізь намисто поколінь;
Вже весна пташиним клином
Тне небесну голубінь.

Вже вода у ріках темна,
Вже в повітрі дзвін та міць,
Вже у снах дівочі стегна
Та прозорий дим спідниць!