Две свещички

Борис Калинов
Запалени
остават
пред Олтара
две свещички...
Стоплят покрива
порутен.
В Храма...
Душата – пътник
се завръща...
Заради всичко,
което
е било...
И веч го няма...
 
Б.Калинов. Пловдив 21Май.2009г.
Художник: Игорь Медведев