Украина моя, Украина! Плейкаст и Ноты

Виталий Кирпатовский
      Україно  моя,  Україно!

Україно  моя,  Україно,
Чом  пісні  не  співаю  Тобі!?
Не  гараздого  маєш  Ти сина,
Моє серце  і  розум  в  імлі.

Заквітчай  мене,  Ненько,  полями
І  вітрами  поринь  в  височiнь,
Мої  сни  розбуди  солов’ями,
Чистим  подихом  в  душу  прилинь!

В  Горнім  домі  небесному  Твому
Не осяжнеє  сяйво  буя,
То  любов  зоряна  і  потому,
Там  дорога  до  Бога  Твоя.

Я  прошу  Тебе, мила, кохана,
Ти  з’єднай  мене  з  Богом  моїм,
Надихни  мене  силою,  Мамо,
Доторкнись  вічним  духом  твоїм!

Та  я  ж  хочу  не  їсти,  не  пити,
А любити  Христа  і  Тебе
І  не  тільки  одвічно  би  жити,
А  розкраяти  в  зірки  себе!

Запалали  б  вони  теплом  Божим
В  океані  із  смутку  і  сліз.
І  як був  би  на  це  я  спроможним,
Натхнення  промені  сіяв  би  скрізь!


Чтоб прослушать песню на плейкасте,
щёлкнете на ссылке: