Беларусь

Лариса Вальц
Я кахаю цябе, Беларусь!
Я кахаю цябе,Радзiма!
Прывiтанне мая Смаргонь!
Прывiтанне мая краiна!

Як прыгожы тваi лясы,
Як цудоуны твае прасторы.
Розных птушак гучаць галасы
С беларуских балот и азёрау.

Белы бусел на хаце сядзiць,
Ад красы сэрца радасна б'ецца.
i бярозка у поле стаiць.
Не магу на яе наглядзецца.

Я краiнай сваей ганаруся,
Ганаруся я роднай мовай.
Ты чакай,Беларусь, я вярнуся!
Абяцаю! Даю я слова!