***

Мария Авербух
Твоє кохання, як хвороба,
Тобі зневодить організм.
Дивлюсь на тебе – лиш жалоба…
Чи драма то, чи то трагізм.

Навіщо аж так фанатично
Так сліпо, як дитя, любить?
Ти цим мене зв’язав фактично.
Не треба більше так робить.