Тепла шукаеш у чужих зiницях...

Strega
Усе частiш буває восени,
Тепла шукаєш у чужих зiницях
Того, що iнколи лише насниться...

I цей чомусь всмiхнувся не менi
Хоч самому далеко не шiстнадцять,
Але ж уваги бiльше молодiм...

А час собi та дзеркалу зiзнаться,
Що вiд пожеж лишився тiльки дим...

22.10.2009 02:57