В памет на Н. Вапцаров

Борис Калинов
 Сърцето ми подсказваше,
че тук ще срещна нещо,
което погледа ще прикове...
Опитвал някой
да сломи Поета, но
мъките са давали
Криле!!!

Б.Калинов.1.Септември 2009г.
Годеч.