Розбiжностi

Мария Баранчук
Доторкнутись так хочется, ніжно,
Обережно, легенько долоні.
Та нажаль, так багато розбіжностей,
Основна із яких - кілометри.
Подивитись так хочется в очі,
Такі рідні й такі далекі.
Посміхнутись так хочется в посмішку,
Ти її не побачиш, та досить...