Любовни местоимения

Мария Панайотова
Ти си тук. Тебе вече те има.
Между нас светлина преминава.
Тя кръщава душата ни с име.
То се казва Любов! Аз изгрявам!

Ние светим! Две малки планети,
като тези, които привличат.
Ти и аз - персонаж за поети
от поемата "Те се обичат".