Кохай!

Мария Баранчук
Кохай мене, щоб і я вміла,
Запалюй зорі у очах.
Кохай мене, щоб я відчула,
Як тане серце у руках.

Даруй мені, той ніжний подих,
Шукай себе у моїх снах.
Кохай! Минуле відболіло,
І мрію в мрії відшукай!

Кохай мене, на зламі долі,
Коли нема вже вороття.
Кохай, несамовито  - до безтями!
Бо так тебе кохатиму і я…
26\10\09