iмлистi променi

Алёна Губина
імлисті промені
огортають ранкове повітря
яке навіки лишиться в серці
вкарбувавшись в пам'яті
стансами думок
не спотворених опіком
нечистих намірів

я знаю
що небо червоного кольору
бо вночі янгол
ніс пелюстки троянд
аби встелити ними ліжко
закоханим серцям
але спіткнувся
зачепившись за край місяця
і вони розсипалися
по всьому небесному склепінню
дивуючи людей
але не мене

бо я завжди хотіла
щоб небо було червоне
з чорними цяточками зірок

і я намалюю саме таке небо
фарбами цілунків
в ранкових сутінках
коли твої очі
стануть яскравішими
за будь-яку зірку

(25.10.2009)