Преди изгрева...

Борис Калинов
           Н
          о
         щ
         т     д
           а   о
              г
             а
             р
               я.  Ще
                те
                ц
                е
                л
                у
                н
                а,

             а после ...чаша 
           кафе...Черно, като
             нощ арабска ще
                налея тихо,
          за да удавя Изгрева
               вътре в него...


Б. Калинов.26Октомври 2009г.
Пловдив.