Отражение

Борис Калинов
Кръглоликата луна
унася...
И тази нощ
над тъмните
върхари,
наметнати
в катранено-зелено.
Лунни лъчи -
песен за пригласа
оставя чувство
раздвоено...

Б.Калинов. 10Август.2009г
Пловдив
Фото из Интернета