Львовские записки

Андрей Де
Яка чарівна мова в місті Лева,
І сірий камінь лине до небес...
Чого ж іще мені у світі треба?
Не складно здогадатись, що тебе.

Надвечір мряка. Шибнуті трамваї
Та філіжанка кави - світ чудес...
Мовчить і він, мій вірний SONY Vaio
Ну що він знає, як там жити без...