Софiя

Наталия Веселицкая
Рука в руці – Любов безмежна та Краса,
А мудрість –  мов Вінець!
Софія скрізь століття пролуна.
Красу серцям дарує,
Радість та Натхнення.
Несе Надію Божому творінню,
Що перед Жінкою предстане на коліно –
Він, Справжній Чоловік.
І збереже найкраще у житті.
Бо знає і цінує. Так, єдині –
Краса, Багатство, Доля України!

**********************************