Кохання...

Гончаренко Елена
Моє кохання...як вогонь палає
Як свіжий вітер, як ковток життя
Усі препони й труднощі долає
Кохання до нестями і до забуття...
Моє кохання...посмішка крізь сльози
Неначе промінь сонця восени
Моє кохання ...і вірші і проза
Як легкий подих, як солодкі сни
Моє кохання...у думках дівочих
В дитячих радощах і в мить журби
Моє кохання...милі, рідні очі...
Ті очі, що дорожчі за скарби....