Адрес отправителя

Алена Александровна Чаплыгина
Адреса віправника, індекс
Чаплыгина А.А.

 
 
УКРЛ1НА ^\м
 

 
 
Адреса одержувача, індекс
Издательская фирма
«Гриф»
Ул. Шатилова Дача,4
8-й этаж, оф.704
г. Харьков
61145