Життя

Православные Дети
Життя важливише всього
Життя не замінеть нічого
Хоч маленька білочка,
Хоч тоненька гілочка.
Все живе у світі цьому
Вбивати істот неможна нікому!

Якщо добро комусь зробити
То і легше буде жити!
З гілки збудується гарний місток
До рани можна прикласти цілющій листок.
Не треба вбивати!,
Гріх на душу брати!