з пiсеньок мольфарки

Ни Но
у шал кінцевих станцій
"Візьми"
зійдуть хмільні коханці –
не ми.

в саду, де двом не сливи –
бур"ян,
тебе обійме злива –
не я.

просіяну крізь сито
"прости"
мене зігріє літо.
не ти.