Моя же дана

Роман Фасфежа
Моя же дана

Ти пам`ять вічна, в серці моєму рідному
Смаки мені даруєш розмаїття
Ти полум`я яка в душі ніколи не вщухає
Одну тебе кохаю дуще за життя

Коли поруч тебе нема - сумую
Коли мене нема - гадаю навпаки
Але я точно знаю, що кохаю до безтями
Мою єдину квітку. А це у мене ти !

2007