ДНК

Алексей Мироноф
На рівні ДНК з тобою схожі –
Яскрава візерунчата спіраль...
Немає в світі нічого дорожче
Ніж посмішки коханої вуаль!!!

Свободу слів і щирість твоїх вчинків
Я розумію майже, як ніхто...
Бо наше ДНК - то спільні думки,
Які плете життя-веретено!