Благословляю...

Алёна Губина
З твого шляху позабирала б гострий терен,
Уламки скла, каміння й тліючі вуглі...
До щастя вічного тобі відкрила б двері,
Зірки небесні прихилила б до землі.

Благословляю тебе кожної хвилини,
Схиляю серце у молитві до Христа.
Авжеж, так само, як Марія Магдалина,
Я просто грішниця, ніяка не свята...

Проте молюсь своєму Батьку, що на Небі,
За твою долю, щоб щасливою була.
Благословляю тебе, мій коханий леґінь,
Щоб не спіткали тебе, милий, зло й імла.

Щоб серце повнилося радістю й спокоєм,
Щоб ти й не знав, як біль всю душу огортає.
Складаю ніжність і добро в долоні твої,
ЛЮБЛЮ всім серцем і тебе...Благословляю!

(08.11.09)