Бяг

Борис Калинов
               
               
                Трескаво
                задъханите   
                съновидения...
                Запалени!
                Изгарящи!      
                Крещящи
                пресъмнения...
                Факелът на
                утрото
                единствен
                носи  свобода.
                Успокоение...



        Б.Калинов. 7 Май 2009г.
             Пловдив.