Майбутньому коханому

Гончаренко Елена
Кохання має колір неба
Воно не може затьмаритись
Коханий, я дивлюсь на тебе
Але ж не можу надивитись
Тобі хотіла б дарувати
Пташиний дзвін, зорЯні ночі
Найкращі піснi проспівати
Про твої милі, рідні очі
Хотіла б світ подарувати
Вінець із сонця, ніжність квітів
Твій погляд вічно дивувати
Весни чарівним розмаїттям
Хотіла б щастя дарувати
Палку отруту поцілунків
Тобі єдиному віддати
Свої вірші, пісні і думки…