Ода Радости

Терра-Надя
САМОТВОРИТЬ СЕБЯ - ЛЮБОВЬЮ ДЛЯ ЛЮБИМЫХ - САМ_ОТВОРИТЬ СЕБЯ:

Подсознательны сны всегда
Интуиции - "Да" или "Нет"?
Что будет твориться тогда,
Закат будет, или рассвет?
Земля ли разверзнется вмиг,
Откроется небо сильнее?
Увидится жизни тупик,
Станет дышать веселее?

Теоретически - буд-то!
Ну, а практически - как?
Кто доживает до утра -
День открывает свой мрак.
Мраком ползти - не идти,
Мраком - опора-провал.
Во мраке - ощупь пути...

РАДУЙСЯ, МИГ ТВОЙ НАСТАЛ!

Радуйся - крикнул Степан,
Радуйся - он призывал,
Радуйся - сквозь океан,
Радуйся - эхом звучал!

Радуйся - вдох как глоток,
Радуйся - бьётся в висок,
Радуйся - плакать нельзя,
Радуйся - узка стезя!

Радуйся - начался путь,
Радуйся - мрачная жуть,
Радуйся - свет свой ищи,
Радуйся - и не взыщи!

Радуйся - как хорошо,
Радуйся - будь благодарна,
Радуйся - будет смешно,
Радуйся - ты не бездарна!

Радуйся - всё что осталось,
Радуйся - в мире умри,
Радуйся - малая малость,
Радуйся - свет впереди!

Радуйся - Господи! Да!
Радуйся - Воля Твоя!
Радуйся - смейся всегда,
Радуйся - Бог мой, вот я!

Радуйся - чашу хлебать,
Радуйся - снова и вновь,
Радуйся - ** твою мать!
Радуйся - Новая Новь!

Радуйся - солнечный луч,
Радуйся - звёзды узрел,
Радуйся - там сверху туч,
Радуйся - есть беспредел!

Радуйся - птицы поют,
Радуйся - сердце стучит,
Радуйся - ноги идут,
Радуйся - вечность молчит!

Радуйся - радостно жить,
Радуйся - и умереть,
Радуйся - радостью быть,
Радуйся - вечность узреть!

Радуйся - так мало надо,
Радуйся - вечная жизнь,
Радуйся - радость настала,
Радуйся - и улыбнись!

Радуйся - радость твори,
Радуйся - боль не дари,
Радуйся - сердцем гори,
Радуйся - БлагоДари...

Радуйся - встречи нужны,
Радуйся - крОкi-прыскОкi,
Радуйся - жЫцця зауждЫ,
Радуйся - ценны уроки...
___________________________
P.S.
НЕ БОЙТЕСЬ "открывать" ссылки - это всего-навсего мои МУЗ-ОТКРЫТОЧКИ:
:-)
(^^^музоткрытка^^^)

Рада, что моя "Ода Радости" стала сегодня 33-им сообщением:
-----------------------
Произведений: 33
Получено рецензий: 8
Написано рецензий: 7
Читателей: 575
-----------------------