Свiновiрус АШ-1

Дмитрий Коптев
На бульварі, коло штаба
Пандемія розквіта.
Притуляє гола баба
Поворізочку до рта.

Заборонено бухикі,
І начхатєльства в метрі.
Подорощення на лікі
ПігулкИ та пузирі.

Кажуть дивні є симптоми,
У містах і на селі,
Лікарі та й агрономи
Не приймають хабарі. 

Хвармацянти з закордона,
Пропонують всім до вух
Прикладати макарони,
Й антівірусний лопух.

Пролунав по всім каналам
Вторітєтний господін,
Що припине скіпідаром
Свіновірус АШ-1.

Ходять байки під базаром,
Що майбутній керівник,
Роздаватиме за даром
І цибулю і часник.

Роздаси горілку з перцем
Тимчасовий кумітєт,
Тай підвищиться в суспільстві
Вiд болячок мунітєт.