Късна есен

Борис Калинов
Приказката свърши
някак  бързо.
Изметено е
есенното злато,
ветрено постлало
тротоара.
Не е немирникът
виновен,
пък и не можеш
го догони...
Ето! Сякаш се завръща
да играе в оголели
клони.

Б. Калинов.2009г.

Художник:
Страхов Валерий Николаевич