Ромео и Джуль та

Атина Тенна
Візьми  її  ніжно  за  руку,
Поглянь  в  щирі  очі  пусті.
Вам  доля  готує  розлуку  – 
Кохання  потоне  у  сні...

Хай  буде  дощами  омита,
Розвіяна  вітром  печаль...
Та  кров  від  любові  пролита
На  сонці  блищить  мов  кришталь...

Вже  марні  усі  сподівання!
Зітхає  від  суму  душа!
Але  все  ж  візьми  на  прощання
Останній  цілунок  в  уста.

Нічого  не  можна  змінити,
На  очі  находить  пітьма...
Лиш  кров  на  підлозі  пролита..
Остання  усмішка  сумна.