Цнота

Тарас Малахольный
Грощi,срiбло,дiаманти
що ховаеться за цим.
Знов душа покличе в мандри,
тож порожньо в гаманцi.

Та й не треба менi скарба,
тiльки поруч щоб вона,
найдорогоцiнна жiнка
й пляшка доброго вина!
-------
2009 ZipTAR